element1a3a5

Tillbaka till boksidan

”En resa i tankarna hos en person vars liv präglats av en sjukdom. En dag blir inte lik den andra hur man än förhåller sig till positivt tänkande. Hur fortsätter man det vardagliga livet vid konstant smärta i kroppen? Ska man förlita sig på vården idag? Kan positivt tänkande och egna efterforskningar leda till tillfrisknande? Hur kommer man att bli bemött vid uttalad sjukdoms berättelse? Följer vi människor kärleksvågen eller är det andra faktorer såsom förhållanden som styr våra val? Denna bok uppvisar hur långt vi människor kan komma med en dedikerad, uppsatt målinriktning där vi själva kan stimulera vår hjärna med hjälp av egen forskning till att uppnå reparation av hälsa och känslomässiga tillstånd. Det var härligt att kunna läsa sig till hur tillfrisknandet kunde uppnås med individens egna jävla anamma!”
Från Aida


”Boken fångar upp intresset redan vid första meningen och håller samma nivå hela vägen. Jag ska läsa den en gång till.”
Från Tuula


”Denna krigare bör ingen fiende sikta på. Vilken styrka, vilken beslutsamhet att för varje pris vinna kriget – även om man förlorar vissa strider. Helt otrolig resa genom en persons liv som har legat och nästan förblött på marken. Att hon trots allt inte har tappat sig själv och sina väldigt sunda värderingar när det gäller livet är ju helt fantastiskt.”
Från Andrea


”Om alla patienter vore så pålästa som denna Julia… jag jobbar själv i sjukvården och skäms hur vi behandlar patienterna. Vore intressant att veta vad hennes läkare säger om boken. Om denne vågar läsa den. Hela historien är en rysare men ger väldigt mycket kraft och styrka och uppmuntran även till läsaren. Jag fällde glädjetårar på slutet över denna hjältinna. Det finns nog inget hon inte klarar av här i livet.”
Från Ann


”Personlig utveckling? Då får man läsa den här boken. Här vänder författaren verkligen in och ut på sig själv för att komma i mål. Vilka vändningar och upptäckter hon gör via sin egen efterforskning är ju helt makalöst. Trots att hon mår som hon gör, har hon ändå ork och kraft att ge sin kärlek till det motsatta könet som verkligen inte har förtjänat det. Hoppas att hon finner en livspartner som behandlar henne som en drottning. För efter den här historien är hon nog en drottning. Av sin värld.”
Från Christina

 

”Mycket läsvärd bok där man är fast redan vid första raderna, om en kvinnas kamp mot sjukdomar men även om de män hon möter, de innersta tankarna, passioner och vägen till ett friskt liv. Julias livsresa är verkligen inspirerande! Sträckläste boken.”
Från Anki

Startsida
Böcker
Framsidan8cm
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
element2 element1a3a1c2 element1a3a5