samhallepolitik
Framsidan3cm
element1a3a5
element1a3a1b1
Framsidan3cm1
Framsidan3cm3
Framsidan3cm2
Framsidan3cm4

1 2 3 4

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Bocker
Böcker

Linda Haglund
Lindas Resa

Linda Haglund dök upp från ingenstans och tog sig till sverigeeliten på rekordtid. Hon började träna friidrott 13 år gammal. Vid 14 sprang hon senior-SM och kom med i lands-laget. Vid 16 var hon med i sitt första OS av tre. I Moskva 1980 blev hon fyra. Hon slog sex svenska rekord, samtliga på EM och OS.

Ramona Karlsson
Livet Nästa

Ramona Karlsson växte upp i en dysfunktionell familj med missbruk i hemmet och fysiska övergrepp. Hon utvecklade olika psykiska problem: ätstörning, självskadebeteende, ångest, emotionellt instabil personlighetsstörning samt post traumatiskt stressyndrom. Livet Nästa är verklighetsbaserad och handlar om hur det är att leva med psykisk ohälsa.

Mats Bergqvist
Arne T. Bergqvist

Sommaren 2009 frågade Mats Bergqvist sin pappa Arne om hans långa och händelserika liv. Arne Bergqvist var en ledande byggare av förorter, föreningsperson och familjefar. I boken berättar Arne om sin släkt i Skara, om sin barndom, om tiden som familjefar, om sin yrkesbana och om sitt föreningsliv. Vi får följa Arne under nästan hundra år då den svenska välfärden och folkhemmet skapas.

Magnus Edner
Är du full? Nej jag har haft stroke

”Bokens författare och huvudperson, Dr Magnus Edner, berättar här utifrån patientens egenupplevda perspektiv om sin komplicerade rehabilitering och långa väg tillbaka efter en stroke med komplicerad symtombild. Läsningen är både nedslående och upplyftande på samma gång. Nedslående på grund av att vårdens brister och tillkortakommanden så tydligt blottläggs, särskilt i relation till oförmågan…”

Martin Blecher
Tveeggade svärdet – Hur vår vardag påverkas av Facebook

Vi behöver ständigt vara uppkopplade men blir mer och mer oroliga över vad som sparas på Facebook. Hur mycket vill vi dela med omvärlden? Facebook tar steget närmare rättsliga processer, blir alibi, motiv och fällande domar. Vi vill visa men samtidigt skydda information om oss själva. Det personliga och det professionella krockar. Problematiken med Facebook kommer nog alltid vara tveeggad, men en sak är säker, du vet aldrig vem som tittar.

Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
Framsidan3cm1 Framsidan3cm3 Framsidan3cm2 Framsidan3cm4