idrottsport
Framsidan3cm
element1a3a5
element1a3a1b1
Omslaget3cm1
Framsidan3cm3a
Omslaget3cm1a
Framsidan3cm1a

1 2

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Bocker

Frank Andersson & Joakim Langer
Frank: Sanningen om lögnerna

Den här boken handlar inte heller så mycket om brottning utan om en ganska vilsen kille som växte upp i en dysfunktionell familj tillsammans med fyra syskon i Trollhättan med en ryggsäck hemligheter och hans två följeslagare genom livet: rotlösheten och rastlösheten.

Håkan Hermansson
Idrottsprofiler längs Inlandsvägen

Håkan Hermansson från Lerum har träffat 16 kvinnor och män från barndom till nutid. En profil per dag. Från Karesuando till Göteborg. 182 mil genom 30 idrottskommuner. På cykel! I boken porträtteras de 16 från barndom till nutid. Boken innehåller också Håkans målande dagboksanteckningar.

Sally Swift
Centrerad ridning

Den andra boken ersätter inte den första, den kompletterar den: ”Den andra boken handlar mer om hästen. I den förklaras i grova drag hur du kan förbättra hästens muskulatur och gång med hjälp av större förståelse och tillämpning av centrerad ridning.”

Sally Swift
Ett med hästen

Ett med hästen och Centrerad ridning handlar om hur man kan förbättra sin ryttarkänsla. Genom att behärska sin egen kropp och använda den på ett medvetet sätt kan man uppnå harmoni med hästen, menar författaren Sally Swift.

Böcker

Linda Haglund
Lindas Resa

Linda Haglund dök upp från ingenstans och tog sig till sverigeeliten på rekordtid. Hon började träna friidrott 13 år gammal. Vid 14 sprang hon senior-SM och kom med i lands-laget. Vid 16 var hon med i sitt första OS av tre. I Moskva 1980 blev hon fyra. Hon slog sex svenska rekord, samtliga på EM och OS.

Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST