element1a3a5
barnungdomsbocker
Framsidan3cm2
Framsidan3cm4
Framsidan3cm3
Framsidan3cm

1 2 3 4 5

Maria Clason
En ödla i krokodilskor

Sören och Siri far på en tur till staden.Siri tycker om stadens atmosfär, Sören vill ha glass. De stannar vid den stora tigerns glassbar. Men när de har ätit färdigt och ska gå är Siris fina krokodilskor borta! Siri och Sören beger sig ut i staden på jakt efter de försvunna skorna.

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Bocker

Paulina Bengtsson & Jaana Persson
Kenneth letar platser i Norden

Kenneth ska nu ge sig iväg på nya äventyr. Förra gången gjorde vi en resa genom Sverige. Den här gången tar vi oss lite längre ut i vår vida värld. Så packa ryggsäcken för nu tar vi oss ut i Norden. Annie, tant Hulda, Clownen och Musen följer med och det hoppas vi att ni gör också!

Paulina Bengtsson & Jaana Persson
Kenneth tar oss från A till Ö genom Sverige

Följ med Kenneth och hans vänner på en resa genom Sverige. Från Kalmar i söder till Treriksröset i norr passerar vi bland annat Gotland, Göteborg, Stockholm och Jukkasjärvi. Vi går på cirkus, åker skidor, cyklar och spelar bandy. Plockar upp en clown, en mus och en gammal tant. Ett ressällskap som Kenneth tycker är helt briljant. Boken är skriven på rim.

Gabriel Odgren
Arvar – Tassi och den oändliga skogen

Författaren har skapat en egen värld där vi får möta Arvar och hans hund Tassi. Berättelsen börjar i en enslig stad och tar sedan läsaren bortom gränserna till plommonfloden och kanickernas land. Fågelmän, herrar och mystiska världar vävs samman och bildar ett helt unikt äventyr.

Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
Framsidan3cm1

Kicki Polleryd & Anna Lundqvist
Abbe 8 år och 43 dagar

”Jag heter Abbe och är 8 år och 43 dagar gammal. Jag har Aspergers syndrom. Det betyder att jag tänker på ett alldeles speciellt sätt som inte alla andra alltid förstår. Jag är smartare än de flesta, i alla fall när det gäller att bygga avancerade legokonstruktioner från ritning, att känna igen vilket däckmönster som hör till vilken traktor och att rita logotyper. Jag är också bra på att härma småfåglar och att hänga upp och ner som en fladdermus.”

element1a3a1b1 element1a3a5 Framsidan3cm2 Framsidan3cm3 Framsidan3cm