skonlitteratur
Framsidan3cm1
element1a3a5
element1a3a1b1
Framsidan3cm
Framsidan3cm3
Framsidan3cm3a
Framsidan3cm3a1

1 2 3

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Bocker

Ulla Bolinder
Uppsåt

Den fjärde fristående kriminalromanen i serien om journalisten David Weber. Lilian Lovén, en 37-årig läkarsekreterare, blir brutalt kniv-huggen på sin arbetsplats. Hon kommer snabbt under läkarvård, men hennes liv går inte att rädda. Det finns inga kända vittnen och polisen inleder det mödosamma arbetet med att samla in och bearbeta iakttagelser av misstänkta gärningsmän i närheten av brottsplatsen.

Ann-Mari Tormalm
Bersbogruvans hemlighet

Vem är mannen med de buskiga ögonbrynen? Han dyker upp överallt, på Kastrups flygplats, i gruvtornet i Bersbo, vid valborgsmässoelden. Har han något att göra med Sofia, den unga kvinnan ur det förflutna? Sofia, vars gravsten Ella har blivit stående vid.
Det här är uppföljaren till
Hemligheten på Ekenäs.

Antal Szerb
Legenden Pendragon

Legenden Pendragon kan beskrivas som en mystisk thriller, på många sätt som en föregångare till Da Vinci-koden. Berättelsen utspelas i England och i Wales på 1930-talet. Earlen av Gwynned, den artonde i släkten Pendragon, lämnar sällan sitt slott. Han är istället sysselsatt med sina underliga djurexperiment. Syftet till dessa hänger ihop med Pendragonernas valspråk: Jag tror på kroppens återuppståndelse.

Fredrik Bergholm
Loch Obscura

Ur eld och vatten, som i isländska gudasagor, föds år 2037 Loch Obscura — världens djupaste sjö vars botten går ner till svindlande djup. Så svindlande att dagens undervattensteknologi skulle få enorma problem att ens närma sig botten. Ett internationellt forskarlag har byggt undervattenslaboratorier där de undersöker Loch Obscura.

Mi Karlsson Bergkvist
Jag är med dig alla dagar

Boken Jag är med dig alla dagar tar upp viktiga aspekter som uppstår vid förlusten av någon man älskar. Hur skuld, skam och förvirring kan ta över tills det enda man känner är tomhet, men också att hjälpen kan komma från det mest oväntade håll.

Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
Framsidan3cm1 Framsidan3cm