element1a3a5

Perpetuum Mobile eller evighetsmaskinen som vi säger på svenska, kan beskriva den taoistiska inställningen till livets vandringar på vägar på båda sidor av porten. Enligt taoismen får man skörda i nästa liv det man sår i det nuvarande livet. De kontakter som just nu knyts i detta liv kanske knyts med människor som vi har träffat i tidigare liv utan att vi är medvetna om det. VI måste således vara noga med att alltid vårda relationer så att det inte blir dramatiskt vid eventuella möten i nästa liv.

Dramatiken runt människorna på Nääs går vidare. De som tycker att död bara är elände kan ibland få sig en tankeställare: Det gör inte ont att dö, men jämväl att inte leva.

Perpetuum Mobile är den avslutande delen i en trilogi. Den första delen heter Curriculum Vitae och kom ut i november 2003. Den andra delen heter Carpe Diem och kom ut i november 2004.

Perpetuum Mobile

 

Författare: Valdemar Ring

Omslagsbild: Siv Ring

Inbunden, 175 sidor
ISBN: 91-7123-138-2
Format: 140 x 220 mm

Utkom: december 2005

PerpetuumMobile728cm

På grund av förläggaren Kalle Hägglunds tragiska bortgång så sköter Sivart Förlag i fortsättningen marknadsföring och distribution av författaren Valdemar Rings tre böcker, som är utgivna på Hägglunds förlag.

Startsida
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
element2 element1a3a1c2 element1a3a5