element1a3a5
Framsidan8cm

”Han hade gjort vapnet klart, laddat magasinet med sex pat-roner, monterat ljuddämparen och mätt avståndet till trappan på Rådhusplatsen åtskilliga gånger. Klockan började närma sig tre på eftermiddagen så det var snart dags.

Nu hade poliseskorten med objektet i följebil kommit i höjd med centralstationen och skulle snart svänga höger ned mot Rådhusplatsen. Han stod hela tiden och växlade med blicken mellan polisbilen som för en stund försvunnit ur sikte och mot männen som bara stod och diskuterade.”

Blicken var stålblå och under det kortsnaggade håret kunde han skymta ett långt ärr. I Samirs ögon såg han ut som en krigare, en person som han inte skulle vilja möta.”

Efter att ha sprängt en internationell liga, vilket skildras i boken Dödlig Export, trodde Sigge Sommarlund att det skulle bli ett lugnt liv som polischef i Trosa. Lugnet blir kortvarigt då en beskyddarliga flyttar sin verksamhet till en ödsligt belägen gård inom Sommarlunds distrikt. Brottets natur gör att man inte i första hand kontaktar polisen och det verkar bli ett svårlöst fall, men Sommarlund får av en tillfällighet okonventionell hjälp från oväntat håll.

Alienerad är den andra i en serie kriminalromaner med Sigge Sommarlund som huvudperson.

Alienerad

 

Författare: Stig Ekström

Omslagsfoto: Colin Anderson, BrandXPictures
Inbunden, 304 sidor
ISBN: 978-91-85705-25-2
Format: 155 x 223 mm

Utkom: 13 maj 2009

Startsida
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
element2 element1a3a1c2 element1a3a5