element1a3a5
barnungdomsbocker
Framsidan3cm3a
Nyforstarjagmigsjalv3cm2
Framsidan3cm4

1 2 3 4 5 6 7

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Bocker

Mi Karlsson Bergkvist / Emma Nordangård
Amanda och fågelbadet

Har du hört talas om Amanda? Hon är sex år och har ett kramdjur som heter Muffin. Amanda och morbror Jack är med om en massa spännande äventyr och annorlunda upplevelser. Den här gången hittar de en död fågel i morbror Jacks fågelbad. De ordnar med en begravning och Amanda funderar över vad som händer när man dör.

Mi Karlsson Bergkvist / Emma Nordangård
Amanda och blåbärsälgen

Amanda är sex år och har ett kramdjur som heter Muffin. Amanda och morbror Jack är med om en massa spännande äventyr och annorlunda upplevelser. Den här gången ska Amandas pappa åka på älgjakt och Amanda får inte följa med. Hon ska vara hos morbror Jack istället. Amanda är jättearg, för hon vill också följa med.

Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST

Gabriel Odgren
Arvar – Tassi och den oändliga skogen

Författaren har skapat en egen värld där vi får möta Arvar och hans hund Tassi. Berättelsen börjar i en enslig stad och tar sedan läsaren bortom gränserna till plommonfloden och kanickernas land. Fågelmän, herrar och mystiska världar vävs samman och bildar ett helt unikt äventyr.

Framsidan3cm1

Kicki Polleryd & Anna Lundqvist
Abbe 8 år och 43 dagar

”Jag heter Abbe och är 8 år och 43 dagar gammal. Jag har Aspergers syndrom. Det betyder att jag tänker på ett alldeles speciellt sätt som inte alla andra alltid förstår. Jag är smartare än de flesta, i alla fall när det gäller att bygga avancerade legokonstruktioner från ritning, att känna igen vilket däckmönster som hör till vilken traktor och att rita logotyper. Jag är också bra på att härma småfåglar och att hänga upp och ner som en fladdermus.”

Framsidan3

Monika Schwarz & Aliénor Edström Bourdeau
Alidad

Det var en gång en liten pojke som hette Alidad. Han ville gå i skolan och spela fotboll med sina kamrater. Men så valde Äventyret honom och han var tvungen att ge sig ut på en lång resa över stormiga hav till främmande länder. Han mötte en sjöjungfru och en cyklop. Han mötte jättar som kastade klippblock på honom. Och så mötte han poliser som såg snälla ut men som var farligast av dem alla. Till slut hamnar han på den bästa platsen i hela världen, där det råder fred och pojkar kan leka.

element1a3a1b1 element1a3a5 Framsidan3cm3a