element1a3a5
halsalivsstil
Framsidan3cm1
Framsidan3cm

1 2 3

Arnhild Lauveng
Onyttig som en ros

Har sjuka människor mindre värde? Vem ska definiera vad förbättring är, och ska tidigare sjuka alltid vara dubbelt så friska för att räknas som friska? Arhild Lauveng skriver med utgångspunkt från egna erfarenheter, både från tiden som patient och med psykologens perspektiv.

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Bocker
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST

Magnus Edner
Är du full? Nej jag har haft stroke

”Bokens författare och huvudperson, Dr Magnus Edner, berättar här utifrån patientens egenupplevda perspektiv om sin komplicerade rehabilitering och långa väg tillbaka efter en stroke med komplicerad symtombild. Läsningen är både nedslående och upplyftande på samma gång. Nedslående på grund av att vårdens brister och tillkortakommanden så tydligt blottläggs, särskilt i relation till oförmågan…”

Framsidan3cm2

Annika Lundstig
Hanna och Linn bakar och lagar mat

Baka, laga mat och ha roligt tillsammans med barnen. Se barnens glädje över goda bakverk och maträtter som de själva har skapat. Hanna och Linn bakar och lagar mat är en härlig samling lättlagade och roliga recept som väcker fantasin och kreativiteten. Boken passar barn i alla åldrar som lekfullt vill lära att skapa i köket. Till recepten finns beskrivningar och bilder i hemtrevlig miljö. Här ges tips på godsaker för födelsedag, sommarlov, alla hjärtans dag, fredagsmys och jultider.

Framsidan3cm3
Framsidan3cm4

Ema Persson
En bröllopsfotografs hemlighet

Detta är boken för fotografen som vill ta steget in i bröllopsvärlden, och för brudparet som planerar sin stora dag och vill föreviga den på bästa sätt. Lär dig hemligheterna och knepen bakom de sagolika bröllopsbilderna och hämta inspiration genom vackra foton och personliga berättelser.

Conny Janner
Sista året innan frihet och ensamhet

Huvudpersonen är en man som är inne på sitt sista år i yrkeslivet. Han bor ensam men har inget ensamt liv. Han har manliga bekanta av vardaglig karaktär. De kvinnliga kontakterna är ofta djupare, i vissa fall intima. Som många andra söker han någon slags fast relation. Eller gör han det? Det där att ständigt slitas mellan frihet och samhörighet.

element1a3a1b1 element1a3a5