element1a3a5
halsalivsstil
Nyforstarjagmigsjalv3cm1
Framsidan3cm3a
Omslaget3cm1a

1 2 3

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

Katarina Stigsson
Bonustid i livet

Alltför många blir utbrända och går in i väggen. Orsaken till det kan variera men i många fall har de drabbade struntat i de varningssignaler som fanns och istället fortsatt i det vanliga tempot. Bonustid i livet handlar om att stanna upp, reflektera över sin situation, över livet, och att ta en paus.

Sally Swift
Centrerad ridning

Den andra boken ersätter inte den första, den kompletterar den: ”Den andra boken handlar mer om hästen. I den förklaras i grova drag hur du kan förbättra hästens muskulatur och gång med hjälp av större förståelse och tillämpning av centrerad ridning.”

Sally Swift
Ett med hästen

Ett med hästen och Centrerad ridning handlar om hur man kan förbättra sin ryttarkänsla. Genom att behärska sin egen kropp och använda den på ett medvetet sätt kan man uppnå harmoni med hästen, menar författaren Sally Swift.

Bocker
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
Framsidan3cm2

Annika Lundstig
Hanna och Linn bakar och lagar mat

Baka, laga mat och ha roligt tillsammans med barnen. Se barnens glädje över goda bakverk och maträtter som de själva har skapat. Hanna och Linn bakar och lagar mat är en härlig samling lättlagade och roliga recept som väcker fantasin och kreativiteten. Boken passar barn i alla åldrar som lekfullt vill lära att skapa i köket. Till recepten finns beskrivningar och bilder i hemtrevlig miljö. Här ges tips på godsaker för födelsedag, sommarlov, alla hjärtans dag, fredagsmys och jultider.

Framsidan3cm4

Ema Persson
En bröllopsfotografs hemlighet

Detta är boken för fotografen som vill ta steget in i bröllopsvärlden, och för brudparet som planerar sin stora dag och vill föreviga den på bästa sätt. Lär dig hemligheterna och knepen bakom de sagolika bröllopsbilderna och hämta inspiration genom vackra foton och personliga berättelser.

element1a3a1b1 element1a3a5