element1a3a5
halsalivsstil
Framsidan3cm3
Nyforstarjagmigsjalv3cm2
Framsidan3cm2
Nyforstarjagmigsjalv3cm
Framsidan3cm

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

1 2 3

Arnhild Lauveng
Onyttig som en ros

Har sjuka människor mindre värde? Vem ska definiera vad förbättring är, och ska tidigare sjuka alltid vara dubbelt så friska för att räknas som friska? Arhild Lauveng skriver med utgångspunkt från egna erfarenheter, både från tiden som patient och med psykologens perspektiv.

Agneta Löfquist
Mitt liv som trött

Boken beskriver nära och personligt hur vardagen påverkas av att leva med kronisk trötthet. Detta är en resa mellan hopp och förtvivlan, trötthet och livsglädje.

Pernille Dysthe
Nu förstår jag mig själv — En berättelse om ADHD

Detta är en intensiv och djupt personlig historia om att leva med oro — och om att hitta strategier för att hålla den i schack och ge den en riktning. Samtidigt är boken en uppgörelse med vårt samhälles önskan om att kategorisera och diagnosticera alla som inte stillatigande rättar in sig i ledet

Bocker
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST

Red: Gun Hansson / Gunnel Schröder
Kärlek, sorg och längtan

Tio unga män och kvinnor med funktionshindret utvecklings-störning delar i denna bok med sig av sina tankar, känslor och drömmar. Det handlar om kärlek, sorg och längtan. Om fram-tidens planer och förhoppningar och om nuets ogrumlade glädje.

Arnhild Lauveng
I morgon var jag alltid ett lejon

Arnhild Lauveng var inlagd på psykiatriska avdelningar i tio år med diagnosen schizofreni. Hon var psykotisk och självdestruktiv. Hon krossade glas och skar sig. Boken tar oss med in i en värld av röster, hallucinationer; av råttor som springer i flock efter henne, och vargar som gläfser efter henne, med gula ögon och dreglande käftar.

element1a3a1b1 element1a3a5