element1a3a5
halsalivsstil
Omslaget3cm1
Omslaget3cm1b
Framsidan3cm1

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

1 2 3

Margareta Alderin
Upptäckten

Margareta Alderin har skrivit en bok som är unik. Den skildrar i dagboksform hur hon steg för steg går in i det som inom psykiatrin kallas en psykos. Och hur hon sedan helt på egen hand tar sig ur detta tillstånd — utan mediciner och andra ingrepp.

Bocker
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST

Magnus Edner
Är du full? Nej jag har haft stroke

”Bokens författare och huvudperson, Dr Magnus Edner, berättar här utifrån patientens egenupplevda perspektiv om sin komplicerade rehabilitering och långa väg tillbaka efter en stroke med komplicerad symtombild. Läsningen är både nedslående och upplyftande på samma gång. Nedslående på grund av att vårdens brister och tillkortakommanden så tydligt blottläggs, särskilt i relation till oförmågan…”

Gitta Magnell
Teo och jag

Teo och jag är en personlig och utlämnande skildring av ett annorlunda barn i en annorlunda familj, skriven ur en mammas perspektiv. Hur Teo upplever världen vet bara han själv. Vid fyra års ålder fick han diagnosen symbiotisk barndomspsykos.

Framsidan3cm3

Conny Janner
Sista året innan frihet och ensamhet

Huvudpersonen är en man som är inne på sitt sista år i yrkeslivet. Han bor ensam men har inget ensamt liv. Han har manliga bekanta av vardaglig karaktär. De kvinnliga kontakterna är ofta djupare, i vissa fall intima. Som många andra söker han någon slags fast relation. Eller gör han det? Det där att ständigt slitas mellan frihet och samhörighet.

element1a3a1b1 element1a3a5 Omslaget3cm1