element1a3a5
barnungdomsbocker

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

1 2 3 4 5 6

Bocker
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST
Framsidan3cm3
Framsidan3cm4
Framsidan3cm
Framsidan3cm1

Tyra Berglind
Guldskogen

”Farmor är död och vi är på väg för att rensa i hennes stuga. Vi var väldigt nära farmor och jag, och hon lärde mig allt om både verkligheten och sagorna. Och nu vill pappa sälja allt hon ägde.”

Benny Fröjd
Payback

Walter är 14 år och livet skulle vara okej, om det inte vore för Janne, som med jämna mellanrum jävlas med honom på rasterna. Ingen av hans vänner törs ställa upp för honom och han ser heller inte vuxenvärlden som något att lita till.

Anette Isaksson
Äventyr på Björkön – Flaskposten

Något stort skymtades i det mörka vattnet utanför Björkön på kvällen. Bo och Snöfrid kunde höra sina föräldrar, mormor och morfar viska bekymrat. De bestämmer sig för att ta reda på vad som kan finnas i vattnet runt ön.

Gunilla Löf / Agneta Ohlson
Humles äventyr – hitta hem

Hela familjen sover, utom Hedda. Hon kan absolut inte sova. Hennes nalle åker ut på äventyr i sin lastbil i sommarnatten. Vart ska nallen åka? Vad ska han göra? När kommer han tillbaka.

Framsidan3cm2

Clas Svensson
Mervanien

Tre högstadieungdomar vistas i sin skola under kvällstid för att repa i ett band. De blir vittne till ett mord och för­övarna för bort ungdomarna för att eliminera vittnena. De förs utomlands och blir indragna i ett internationellt, politiskt spel där en federation är på väg att upplösas. Den vuxne huvudpersonen som ungdomarna lär känna är ett stort stöd för dem under den farliga resan. Upplösningen blir mycket dramatisk där ungdomarna har en viktig roll och blir involverade i den högsta politiska ledningen.

element1a3a1b1 element1a3a5