element1a3a5
barnungdomsbocker
Framsidan3cm1
Framsidan3cm
Framsidan3cm3a
Omslaget3cm1a
Framsidan3cm3

Visa som lista

Visa omslag

Utgivningsdatum

Alfabetisk

1 2 3 4 5 6

Bocker
Böcker
Meny6b
Meny7daTEST
Balktext
Balk1
Författare
Böcker
Pressinfo
Försäljning
Manus
Kontakta oss
Kommande titlar
Nyheter
Om förlaget
Startsida
facebook1
TEST

Ann-Mari Tormalm
Bersbogruvans hemlighet

Vem är mannen med de buskiga ögonbrynen? Han dyker upp överallt, på Kastrups flygplats, i gruvtornet i Bersbo, vid valborgsmässoelden. Har han något att göra med Sofia, den unga kvinnan ur det förflutna? Sofia, vars gravsten Ella har blivit stående vid.
Det här är uppföljaren till
Hemligheten på Ekenäs.

Mi Karlsson Bergkvist / Emma Nordangård
Amanda och blåbärsälgen

Amanda är sex år och har ett kramdjur som heter Muffin. Amanda och morbror Jack är med om en massa spännande äventyr och annorlunda upplevelser. Den här gången ska Amandas pappa åka på älgjakt och Amanda får inte följa med. Hon ska vara hos morbror Jack istället. Amanda är jättearg, för hon vill också följa med.

Frida Lindgen Karlsson / Maria Clason
Hästen Lukas och Kossan 75

Gotlandsrusset Lukas bor på en gård tillsammans med hästar, kor och ladugårdskatter. Lukas är en snäll liten häst som tycker om att beta gräs och se vad korna har för sig. Hans enda bekymmer är de andra hästarna som inte är snälla mot honom. De retar honom för att han är liten och för att han inte ser ut som dem.

Maria Clason
En ödla i krokodilskor

Sören och Siri far på en tur till staden.Siri tycker om stadens atmosfär, Sören vill ha glass. De stannar vid den stora tigerns glassbar. Men när de har ätit färdigt och ska gå är Siris fina krokodilskor borta! Siri och Sören beger sig ut i staden på jakt efter de försvunna skorna.

Paulina Bengtsson & Jaana Persson
Kenneth tar oss från A till Ö genom Sverige

Följ med Kenneth och hans vänner på en resa genom Sverige. Från Kalmar i söder till Treriksröset i norr passerar vi bland annat Gotland, Göteborg, Stockholm och Jukkasjärvi. Vi går på cirkus, åker skidor, cyklar och spelar bandy. Plockar upp en clown, en mus och en gammal tant. Ett ressällskap som Kenneth tycker är helt briljant. Boken är skriven på rim.

element1a3a1b1 element1a3a5 Framsidan3cm